Spoedvertaling

U zoekt een vertaling van hoge kwaliteit die moet voldoen aan een deadline? Buro Technische Vertalers begrijpt dat u uw spoedvertaling liever gisteren ontvangt. Dagelijks verzorgen we spoedvertalingen voor vele opdrachtgevers in diverse branches. Ook officiële en beëdigde documenten kunnen wij met spoed vertalen. Een spoedvertaling leveren we (nog) sneller dan een reguliere vertaling.

Spoedvertalingen vragen om Buro Technische Vertalers

Bij ons bent u verzekerd van:

Spoedvertalingen in alle talen

U kan snel gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk van professionele en ervaren vertalers. Schakel ons gerust in voor uw vertalingen van en naar alle talen. We stellen dezelfde kwaliteitseisen aan een spoedvertaling als aan een reguliere vertaling. Dit houdt in dat uw spoedvertaling altijd door een native speaker wordt verzorgd en dat uw tekst na vertaling door een tweede vertaler wordt nagekeken op zaken als stijl, spelling en grammatica.

Levertijd spoedvertaling

Onze vertalers zijn uitermate flexibel en kunnen eventueel ook in het weekend voor u werken zodat u uw deadline haalt. Zit u met een echt strakke deadline dan kunnen wij de vertaling meestal op de dag zelf leveren.

Topkwaliteit én snel vertalen

Uw spoedvertaling wordt altijd verzorgd door een native speaker. Zo kunt u ervan uitgaan dat u altijd een kwalitatief goede vertaling ontvangt binnen de afgesproken tijd.

Top