Onderzoeksinstituten en universiteiten

Er komt flink wat kijken bij het vertalen van wetenschappelijke teksten voor onderzoeksinstituten en universiteiten. Het is namelijk van wezenlijk belang dat de zeer precieze informatie op een correcte manier vertaald wordt in welke taal dan ook. Het gaat hier dus echt om millimeterwerk. Om de informatie juist, volledig en accuraat te vertalen werken wij alleen met gespecialiseerde en professionele vertalers met de juiste achtergrond.

Vertalers met kennis van de onderzoekssector

Wij leveren:

Alle vertalingen die Buro Technische Vertalers verzorgt, dienen te voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Wij maken dan ook gebruik van een uitgebreide database met ervaren native vertalers die de onderzoekswereld op hun duimpje kennen. De vertalers die wij selecteren voor een vertaling voor onderzoeksinstituten en universiteiten beschikken over een diepgaande kennis van de terminologie. Bovendien wordt elke vertaling standaard gereviseerd door een tweede vertaler. Ook weer met de juiste kennis.

Vertalingen in elke gewenste taal

Voor elk soort vertaling voor onderzoeksinstituten en universiteiten hebben wij een geschikte vertaler tot onze beschikking. Afhankelijk van de te vertalen tekst zoeken we de vertaler die de juiste kennis en kunde in huis heeft om uw tekst tot een kwalitatief goede vertaling te brengen. Zo bent u er zeker van dat uw teksten uitstekend worden vertaald naar elke gewenste taal.

Veelvertaalde academische en wetenschappelijke documenten

Van conferentieteksten tot het vertalen van masterproeven: schriftelijke communicatie is cruciaal voor elk onderzoeksinstituut of universiteit. Bij Buro Technische Vertalers krijgt u ervaren vertalers die het jargon beheersen en de regels binnen de sector kennen. Uw vertaalwerk is altijd in goede handen bij onze native vertalers en (standaard) correctoren. U kunt bij ons terecht voor onder meer de volgende documenten:

  • Onderzoeksrapporten
  • Jaarverslagen
  • Academische teksten
  • Wetenschappelijke artikelen

Vaste vertaalpartner

Buro Technische Vertalers is de vaste vertaalpartner van onder andere Erasmus Universiteit, Universiteit Groningen, University of Phoenix, TNO, Delft Instrument en RWS/Adviesdienst Geo-informatie.

Vertaling wetenschappelijke documenten in alle talen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde vertaler? Bij Buro Technische Vertalers kunt u onder andere terecht voor de volgende vertalingen:

  • Nederlands – Engels vertalen
  • Engels – Nederlands vertalen
  • Nederlands – Duits vertalen
  • Duits – Nederlands vertalen
  • Nederlands – Frans vertalen
  • Frans – Nederlands vertalen

Ook andere taalcombinaties zijn op aanvraag mogelijk.

Top