Certificaten en keurmerken

ISO 17100 2015 VertaaldienstenBuro Technische Vertalers is sinds 2015 als eerste Nederlands vertaalbureau ISO 17100:2015 gecertificeerd. Deze norm is de eerste internationale standaard voor vertaalservices en stelt eisen aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices.

ISO-certificering

Elk jaar ondergaat buro Technische Vertalers een uitgebreide audit die wordt afgenomen door onafhankelijk certificeringsinstantie Kiwa. Tijdens deze audit worden de procedures binnen Buro Technische Vertalers gecontroleerd en wordt er gecheckt of de normen van de certificering worden nageleefd. Dit betekent voor u als klant dat onze dienstverlening continu wordt verbeterd en u uit kunt gaan van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Overige certificeringen en keurmerken

Naast de ISO-certificering beschikt Buro Juridische Vertalers over de volgende keurmerken:

Taalmerk-certificaat

Het Taalmerk is het Nederlandse kwaliteitskeurmerk voor vertaalbureaus en is ontwikkeld door onze branchevereniging, de VViN (voorheen ATA). Vertaalbureaus die beschikken over dit certificaat voldoen aan diverse eisen die een waarborg vormen voor de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Het Taalmerk-certificaat wordt verstrekt aan vertaalbureaus na een strenge keuring.

Bureau Beëdigde Tolken en Vertalers

Bureau BTV

Wij werken met beëdigde vertalers en tolken en deze staan allen geregistreerd in het register van Bureau Beëidigde Tolken en Vertalers (Bureau btv).

Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland

VVINBuro Technische Vertalers is tevens aangesloten bij de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN). Deze organisatie is de belangenbehartiger van aangesloten vertaalbureaus en maakt zich sterk voor verdergaande professionalisering van de Nederlandse vertaalsector.

Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers

neviTevens is Buro Technische Vertalers lid van de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (NEVI). Deze vereniging brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar ten behoeve van kennisdeling.

Top