Website vertalingen

Vrijwel elk bedrijf beschikt tegenwoordig over een website. Het ideale visitekaartje of verkoopkanaal voor uw bedrijf. Een website is uitermate geschikt om uw organisatie, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Door uw website professioneel te laten vertalen kunt u deze doelgroep zelfs nog meer vergroten door ook potentiële klanten in het buitenland te bereiken.

Website vertalingen van en naar elke taal

Een professionele website vertaling vergroot uw naamsbekendheid op de internationale markt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze ervaren en gespecialiseerde websitevertalers helpen wij u bij het vertalen van uw website in elke gewenste taal. Of u nu op zoek bent naar goede websiteteksten in het Engels, Frans, Duits of bijvoorbeeld Italiaans, Buro Technische Vertalers heeft altijd een webspecialist ter beschikking die uw vertaling kan verzorgen in de taal die u wenst.

Vergroot de vindbaarheid van uw website

Het goed vertalen van een websitetekst is een must. Tevens is de vindbaarheid van de internationale versie van uw website van belang. Door gebruik te maken van zoekmachineoptimalisatie (SEO) in uw vertalingen zorgt u dat uw website beter scoort in de zoekmachines. De website vertalers van Buro Technische Vertalers beschikken over jarenlange ervaring met inbegrip van SEO.

Ervaren website vertalers

Wij vertalen met grote regelmaat websites en online content voor diverse bedrijven en organisaties in verschillende branches. Onze ervaren en kundige website vertalers zorgen ervoor dat uw boodschap wordt overgebracht zoals deze bedoeld is, in de juiste ‘tone of voice’ van uw organisatie. Daarnaast houden onze professionals rekening met belangrijke taaltechnische aspecten zoals context, terminologie en cultuurverschillen.

De voordelen van een website vertaling door Buro Technische Vertalers

Website vertalingen laten uitvoeren door Buro Technische Vertalers levert onder andere de volgende voordelen op:

  • up-to-date website vertalingen
  • nieuwe doelgroepen bereiken
  • conversies vergroten
  • vindbaarheid vergroten
  • meer omzet behalen
  • kosten verlagen
  • betere en snellere service leveren
Top