Webshop vertalingen

Beschikt u over een webshop en wilt u graag uitbreiden? Laat dan uw webshop vertalen naar de taal van een nieuwe doelgroep. Zoals u zult begrijpen is het hebben van een webshop in de Engelse taal een no go voor het verkopen van uw producten in bijvoorbeeld Frankrijk. Potentiële klanten zullen sneller een aankoop doen bij een webshop die is vertaald in hun eigen taal dan bij een webshop die is vertaald in een taal die ze niet volledig machtig zijn.

Professionele webshop vertalingen

Er komt flink wat kijken bij webshop vertalingen. Even gauw de tekst overzetten naar een andere taal is er niet bij. Ook de cultuur, de gewoonten en het taalgevoel zijn van groot belang. U wilt niet dat er ‘kromme vertalingen’ in uw webshop staan, maar dat uw online winkel professionaliteit uitstraalt. Zowel van uw producten als op de manier waarop deze tekstueel worden aangeprezen. Buro Technische Vertalers werkt daarom alleen met een uitgebreid netwerk van native speakers die uw webshop vertalen in elke gewenste taal.

Vergroten van vindbaarheid en conversies

Net als bij website vertalingen gaat het bij webshop vertalingen ook om het vergroten van de vindbaarheid van de webshop en het verhogen van conversies. De vertalers van Buro Technische Vertalers houden daarom rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Door gebruik te maken van SEO in uw webshop vertalingen zorgt u er namelijk voor dat uw webshop beter scoort in de zoekmachines. De webshop vertalers van Buro Technische Vertalers beschikken over jarenlange ervaring met inbegrip van SEO.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over webshop vertalingen? Neem dan contact op met Buro Technische Vertalers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Top