Tolken

Met meer dan 35 jaar ervaring levert Buro Technische Vertalers gekwalificeerde technische tolken. Technisch tolken voor de automotive, elektrotechnische en de ICT-sector vraagt niet alleen de juiste kwalificaties, maar ook diepgaande kennis over het onderwerp. Wij tolken onder andere voor het bedrijfsleven en overheden.

Voor welk technisch gebied u ook een tolk zoekt, Buro Technische Vertalers beschikt over zeer gekwalificeerde congres-, gespreks- en gerechtstolken.

Waarom technische tolken inzetten:

  • Gekwalificeerde tolken, gespecialiseerd in uw vakgebied
  • Tolken voor meer dan 200 talen
  • Geen onnodige procedures, snelle service

Elke tolkopdracht is anders

Veel multinationals in de industrie- en technologiesector hebben vestigingen in Nederland. Zo kan het zijn dat u een tolk nodig heeft bij een bedrijfsinspectie of een uitleg op een booreiland. In welke situatie u ook zit, wij leveren professionele en gekwalificeerde tolken voor meer dan 200 talen. Naast de benodigde vakkennis beschikken onze tolken ook over de juiste communicatieve vaardigheden. Omdat elke tolkopdracht anders is, maken wij gebruik van ons grote netwerk van tolken voor het vakgebied waarin u werkzaam bent.

Liever online tolken?

Naast tolken op locatie, bieden wij ook een online tolkenservice. In ons huidige digitale tijdperk zetten we Skype, FaceTime en bijvoorbeeld Hangout in om efficiënt en snel online te kunnen tolken. Wilt u dat uw boodschap op een professionele wijze en zonder fouten wordt overgebracht? Maak dan gebruik van de gekwalificeerde en ervaren technische tolken van Buro Technische Vertalers.

Tolken in een taal naar keuze

Onze tolken kunnen worden ingezet voor mee dan 200 talen, waaronder: Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Chinees, Engels, Grieks, Hebreeuws, Japans, Latijn, Portugees en Russisch. Kortom: snel een online tolk nodig? Buro Technische Vertalers regelt het voor u!

Top