Extra diensten

Buro Technische Vertalers is een technisch vertaalbureau met gespecialiseerde vertalers voor onder meer elektrotechnische vertalingen, automotive vertalingen, ICT en internetvertalingen en academische en wetenschappelijke vertalingen. Maar we leveren ook goede technische tekstschrijvers, gekwalificeerde tolken en redigeren uw teksten. Hieronder een overzicht van onze extra diensten:

Website vertalingen

Een professionele website vertaling vergroot uw naamsbekendheid op de internationale markt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze ervaren en gespecialiseerde websitevertalers helpen wij u bij het vertalen van uw website in elke gewenste taal.

Webshop vertalingen

Er komt flink wat kijken bij webshop vertalingen. Even gauw de tekst overzetten naar een andere taal is er niet bij. Buro Technische Vertalers werkt met een uitgebreid netwerk van native speakers die uw webshop vertalen in elke gewenste taal.

Software vertalingen

Software, games en apps voor tablets en smartphones worden steeds meer vertaald in de moedertaal van de gebruiker. Buro Technische Vertalers kan u uitstekend helpen bij het vertalen van software.

Lokalisatie

Vaak is het vertalen van bijvoorbeeld een technische handleiding niet voldoende, de vertaling moet ook worden getoetst aan de lokale normering, regelgeving en procedures. Onze deskundige vakvertalers kunnen uw technische teksten lokaliseren.

Redigeren van teksten

ls een technische tekstdocument bijna klaar om gepubliceerd te worden, dan moet er nog een kwaliteitscontrole worden uitgevoerd. Wij vertalen niet alleen technische teksten, we beschikken tevens over de juiste vakspecialisten om uw teksten te redigeren.

Tolkenservice

Met meer dan 35 jaar ervaring levert Buro Technische Vertalers gekwalificeerde technische tolken voor onder andere de automotive, elektrotechnische en de ICT-sector.

Technische tekstschrijvers

Technische vakkennis is onmisbaar bij het opstellen van goede technische teksten. En dat is precies waar onze tekstschrijvers in gespecialiseerd zijn: techniek.

DTP-service

Buro Technische Vertalers levert niet alleen goede vertalers en tekstschrijvers, we kunnen tevens de hele vormgeving van uw on- en offline communicatie verzorgen dankzij onze DTP-service.

Top