Eerste ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau van Nederland

Buro Technische Vertalers, onderdeel van Vertalingen.nl, haalt als eerste vertaalbureau in Nederland het nieuwe ISO 17100-certificaat. Op 24 april 2015 is een nieuwe norm voor vertaalservices gepubliceerd: ISO 17100:2015.

Deze norm is de eerste internationale standaard voor vertaalservices en stelt eisen aan processen, hulpmiddelen en andere aspecten die nodig zijn voor het leveren van hoge kwaliteit vertaalservices. “Onze klanten verwachten snel geleverde vertalingen van hoge kwaliteit”, vertelt Martin Koster, directeur van Vertalingen.nl.

Vertaalservices van hoge kwaliteit

Technisch vertaalwerk is specialistenwerk. Bedrijven in de technische sector hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Het vertalen van technische documenten moet geheel foutloos gebeuren en aan de hoogste kwaliteit voldoen. Dat is de reden dat de strenge voorschriften van de ISO 17100-norm stuk voor stuk zijn geïmplementeerd binnen Vertalingen.nl. Op deze manier kunnen wij de technische branche uitstekende vertaalservices bieden die aan de hoge eisen van de klant voldoen.

Jaarlijkse audit

Onafhankelijk certificeringsinstantie Kiwa organiseert vanaf nu elk jaar een uitgebreide audit om te garanderen dat de normen van deze nieuwe certificering nageleefd worden en de procedures binnen Buro Technische Vertalers continue worden geoptimaliseerd. Als klant kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij onze dienstverlening voortdurend verbeteren.

Over Vertalingen.nl

Vertalingen.nl, onderdeel van Vertaalbureau Translingua t.t.i. B.V., is opgericht in 1979 en behoort tot de top van vertaalbureaus van Nederland en meest betrouwbare partner in vertalingen en tolkdiensten in elke gewenste taal. Sinds 1997 ontvangt Vertalingen.nl het kwaliteitskeurmerk Taalmerk, ze zijn medeoprichter van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederlands, lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers, Bureau Beëdigde Tolken en Vertalers en de NEVI, en sinds 1 augustus 2015 ook ISO 17100 gecertificeerd.

Voor het downloaden van afbeeldingen en logo’s kunt u terecht op onze perspagina.


Top