Disclaimer

Copyright

De auteur van Buro Technische Vertalers biedt aan geïnteresseerde informatie op zijn www-pagina’s aan, maar behoudt het copyright op deze pagina’s en het copyright op alle tekst, afbeeldingen en andere onderdelen van deze pagina’s. Het is niet toegestaan om tekst, afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze www-pagina’s, in originele of gewijzigde vorm, aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, deze www-pagina’s en/of onderdelen van deze pagina’s in originele vorm te kopiëren naar uw computer. Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om deze www-pagina’s te printen en verwijzingen naar deze pagina’s op te nemen in eigen documenten. Het is toegestaan deze www-pagina’s, en/of onderdelen van deze pagina’s, onder vermelding van de bron naar geïnteresseerden te sturen.

Aansprakelijkheid

De informatie, tekst, afbeeldingen, links en andere onderdelen op en van de www-pagina’s van Buro Technische Vertalers worden als service aangeboden door de auteur. De auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van tekst, afbeeldingen, informatie, links of andere onderdelen op de www-pagina’s, de server waar deze pagina’s zich op bevinden of andere servers die via deze www-pagina’s benaderbaar zijn. Alle informatie wordt op persoonlijke titel gepubliceerd. De standpunten en meningen op deze site komen niet noodzakelijk overeen met die van mijn werkgever.

Bescherming persoonsgegevens

De auteur behandelt de door u verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. Indien u op vrijwillige basis gevraagd wordt om persoonsgegevens, bijvoorbeeld in het kader van een Forumactiviteit of een actie, zal expliciet aangegeven worden waarvoor deze zullen worden gebruikt. De auteur zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen anders dan de partijen die bij deze specifieke actie betrokken zijn, tenzij u hier toestemming voor hebt gegeven.

Bezoekersstatistieken

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze www-pagina’s bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de bezoeker blijft onbekend. Deze gegevens worden niet gekoppeld aan door u verstrekte persoonsgegevens.

 • Een vrijblijvende offerte binnen 2 uur
  Wij werken uitsluitend voor bedrijven
 • (optioneel)
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Top